Mindful Run en Mindful Walk

Zonder prestatiedruk werken aan je conditie, ademhaling, ontspanning en focus? Efficiënt leren lopen, zodat het je lichaam zo min mogelijk energie kost en je vol energie thuiskomt? Loop dan mee!

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het hardlopen of wandelen? Dan past de 5-weekse cursus bij jou. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. We lopen ongeveer 4 a 5 km, met tussendoor oefeningen met verschillende thema's, zoals ademhaling, balans, kracht, houding en focus. Deze oefeningen pas je naast het lopen ook toe in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het sporten bent.

Over de 8 voordelen van wandelen heb ik een blog geschreven. Lees deze blog.

Naast de groepscursus is een 1 op 1 4-weekse cursus ook mogelijk. 

Meld je aan Bekijk cursusdata

Jennifer Roose

Jouw Mindful Run instructeur

Tijdens de cursus pas ik de Mindful Run methode toe; oefeningen met betrekking tot ademhaling, houding, bewustwording en focus. Met de oefeningen ervaar je hoe je zo efficiënt mogelijk loopt. Op een manier dat het je lichaam weinig energie kost en je juist met meer energie thuiskomt. Ik geef je een rugzak vol tools, aan jou welke je fijn vindt en wilt toepassen. Vanuit mijn ervaring geef ik ook tips en laat ik je de mooiste plekjes zien van de omgeving van Berlicum.

Natuur

Judith

Mindful run
"De combinatie van lopen, techniek, ademhaling, bewustwording, yoga-oefeningen en plezier is een combinatie die voor mij onwijs goed werkt.
Iedere keer een andere locatie met verrassende momenten in de vorm van uitzicht, oefening én inzicht"Judith
Mindful run

Margreeth

Mindful run
"Superleuke en waardevolle cursus! Hardlopen was voor mij altijd een “moetje” maar Jennifer laat je zien en leert je, hoe je dat ook heel anders kunt benaderen. Veel geleerd van de ademhalings- en looptechnieken waardoor je veel ontspannener loopt. Lekker buiten hardlopen onder professionele begeleiding, afgewisseld met yoga oefeningen en meditatie, op de mooiste plekjes hier in de buurt. Aanrader dus! "Margreeth
Balansoefeningen

Femke

Mindful run
"Na een knieblessure durfde ik de stap samen met PuurJenn weer te zetten. Coaching op mijn hardlooptechniek (in combinatie met ademhalings- en spel oefeningen) maakt dat ik met een goede houding & plezier weer hard kan lopen. Elke training een feestje # goed voor jezelf zorgen"Femke
mindful walk