Teambuilding

Een Mindful Bedrijven Walk is een wandeling van ongeveer een uur op je eigen bedrijfslocatie of daar in de buurt. Tijdens deze wandeling maakt het team op een prettige en vooral ontspannen manier kennis met de technieken en tools van de Mindful Run methode. De geleerde technieken kunnen de medewerkers direct in de praktijk toepassen. Een Mindful Walk staat voor meer energie, minder stress, samenwerken en plezier. De clinic maak ik geheel naar uw wensen en verwachtingen en kan ook, indien gewenst, langer dan een uur duren. De data zullen we samen in overleg afstemmen. 

Mindful Walk

Wandelcoaching

Wandelcoaching biedt snel en deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst, hyperventilatie en een slechte concentratie. Ik werk volgens de Mindful Run methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. De nadruk ligt op het in beweging komen. Via het wandelen en via verschillende oefeningen, zoals ademhaling, ontspanning, balans en focusoefeningen om weer dichter bij het gevoel te komen. Dankzij de wandelcoaching geef je gevoel, creativiteit, intuïtie voorrang op het denken en de vele gedachtes die het 'doen' kunnen blokkeren.

Contact  Wandelcoaching

Jennifer Roose

Jouw wandelcoach en Mindful Walk instructeur

Wil je weten wat de wandelcoachsessies of de Mindful Lunch Walk voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek meer over de effecten en toepasbaarheid op de team samenwerking en neem contact met me op.

 

teambuilding

Martha

MIndful walk clinic
"Wat een geweldige ervaring dankzij jouw passie! Je bent een mooi en bijzonder mens en dat is voelbaar binnen de hele clinic" Martha
Wandelcoaching